Broileria punaviinissä
4 salottisipulia
2 valkosipulinkynttä
350 g broilerin fileitä
3 porkkanaa
1,5 dl punaviiniä
1,5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio (tai kanaliemi, niitä meillä ei ollut)
1 reilu tl hunajaa
1 tl sinappia
1 dl ruokakermaa
(suolaa)
pippuria
timjamia
Pilko salottisipulit halki ja puoliksi (neljään osaan) ja pieni myös valkosipulinkynnet. Kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää paloitellut broilerit ja paista pinnat. Lisää pilkotut porkkanat. Sitten joukkoon liemiaineet: punaviini, vesi, liemikuutio, hunaja ja sinappi. Anna hautua puolisen tuntia. Lisää sitten kerma ja mausteet ja anna hautua vielä hetki. Tarjoile riisin kera.
No niin. Mullahan siis ei ollut mutään muuta kun ne kanan rintafileet. Maustoin cyrryllä ja panin uuniin. Kaveriksi risottoa. Itse söin joogan jälkeen tonnikalaa ja raejuustoa. Olisi ehdottomasti pitänyt olla joku kastike. Mä en itse ole mikään risoton suuri ystävä mut pojat meillä tykkää.
VastaaPoistaHyvältä kuulostaa :) Sekä oma että poikien ruoka ;)
Poista