lauantai 26. huhtikuuta 2014

Perinteinen kanakastike

Kanaa, curryä ja riisiä. Siinä ehkä se perinteisin broileriyhdistelmä, tutut maut lapsuudesta. Näin takuuhyvä kanakastike syntyy meillä:

Currykastike kanalle

300-400 g broilerin filesuikaleita
curryä
paprikajauhetta
mustapippuria

1 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
1,5 dl kanalientä
1 tl curryä
1 tl paprikajauhetta
2-3 dl kermaa (tai osa ranskankermaa)
suolaa

Paista kanat pannulla öljyssä tai voissa juuri kypsiksi. Mausta currylla, paprikalla ja pippurilla. Siirrä astiaan odottamaan. Sulata voi kasarissa ja paista mausteita hetki. Sekoita jauhot kanaliemen kanssa tasaiseksi. Lisää ensin mausteiden joukkoon pannulle kerma ja sekoita. Lisää sitten kanaliemi. Anna poreilla hetki. Tarkista maku, lisää suolaa tai mausteita ja sekoita sitten kanapalat joukkoon. Tarjoile riisin kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti