sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kesäinen kanasalaatti

Melkein helle on hellinyt meitä tänä viikonloppuna ja tänään vietettiin n. yhdeksän tuntia ulkosalla. Ihana kesä! Tällaisina päivinä ei halua viettää liikaa aikaa hellan ääressä ja nopea salaatti on hyvä vaihtoehto. Valmistuu nopeasti ja on raikasta syödä. Laitoin kanafileet marinoitumaan pari tuntia ennen grillausta. Minä grillasin ja mies pilkkoi. Ryhmätyötä, hyvää tuli!

Kesäinen kanasalaatti

broilerin isoja ohutleikkeitä tai pienehköjä rintafileitä 1 per syöjä

marinadi

2 rkl omenaviinietikkaa
1 rkl soijakastiketta
2 tl sokeria
1 tl korianteritahnaa
pippuria myllystä

Sekoita marinadin ainekset keskenään ja sitten kanojen joukkoon. Laita pariksi tunniksi jääkaappiin vetäytymään. Ota huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillausta. Grillaa 180-200 asteisessa grillissä kypsäksi.


Salaatti

1 ruukku crisp-salaattia
1 omena
pari tomaattia
mukava pätkä kurkkua
1 pieni punasipuli
2 avocadoa

balsamico-kastiketta
pippuria

Kuori ja pilko vihannekset. Laita valmiiksi lautasille tai sekoita kulhossa. Laita tarjolle balsamico-kastiketta ja pippuria.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti