Kesäinen kanasalaatti
broilerin isoja ohutleikkeitä tai pienehköjä rintafileitä 1 per syöjä
marinadi
2 rkl omenaviinietikkaa
1 rkl soijakastiketta
2 tl sokeria
1 tl korianteritahnaa
pippuria myllystä
Sekoita marinadin ainekset keskenään ja sitten kanojen joukkoon. Laita pariksi tunniksi jääkaappiin vetäytymään. Ota huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillausta. Grillaa 180-200 asteisessa grillissä kypsäksi.
Salaatti
1 ruukku crisp-salaattia
1 omena
pari tomaattia
mukava pätkä kurkkua
1 pieni punasipuli
2 avocadoa
balsamico-kastiketta
pippuria
Kuori ja pilko vihannekset. Laita valmiiksi lautasille tai sekoita kulhossa. Laita tarjolle balsamico-kastiketta ja pippuria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti