maanantai 26. toukokuuta 2014

Kylmäsavulohi-katkarapupasta

Noin kuukausi sitten jaoin tänne hyvän kylmäsavulohipastan ohjeen. Jos olet kokeillut sitä, tykkäät myös tästä. Tämä syntyi tänään tuon toisen reseptin pohjalta aineksista, joita kotona oli. Kalapalan ostin eilen myöhäisillan maidonhakureissulla, mutta muuten pää löi aivan tyhjää.

Kylmäsavulohi-katkarapupasta

150 g kylmäsavulohta
2 dl katkarapuja
1 iso sipuli 
2 valkosipulinkynttä
öljyä
1 rkl tilliä
mustapippuria myllystä
2 dl ruokakermaa
1 lime

täysjyväpastaa

Laita pastavesi kiehumaan ja tee pastan kypsymistä odotellessa kastike. Kuori ja pilko sipuli isohkoiksi paloiksi. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Kuullota niitä öljyssä muutama minuutti. Lisää katkaravut ja pyöritele hetki, älä paista. Mausta tillillä ja mustapippurilla. Kippaa joukkoon purkki kermaa ja kuumenna kiehumispisteeseen. Laita levy pois päältä ja jää odottamaan pastan kypsymistä. Siivuta kylmäsavulohi sopiviksi paloiksi ja laita kastikkeen joukkoon. Tarjoile pastan päällä ja purista annoksen päälle limemehua.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti